Piet Puur

Piet Puur

Door

Beschrijving

n Piet Puur bereidt Piet gerechten die niet alleen lekker zijn in gemixte vorm, maar die daarenboven ook nog eens alle voedingsstoffen bevatten die het lichaam nodig heeft om op kracht te komen.

Typische Piet Huysentruyt-recepten gepureerd! Chef-kok en tv-personality Piet Huysentruyt neemt de ALSproblematiek zeer ter harte en creëerde een 35-tal 'normale' gerechten die hij dan ook tot purees, stoemps, shakes en smoothies omtoverde.
Dit boekje is niet alleen voor ALS-patiënten bedoeld, maar voor

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

Uitgeverij

Lannoo nv, Tielt

ISBN Nummer

9789020985818

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Softcover

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Erpe-Mere

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

In Piet Puur bereidt Piet gerechten die niet alleen lekker zijn in gemixte vorm, maar die daarenboven ook nog eens alle voedingsstoffen bevatten die het lichaam nodig heeft om op kracht te komen.;;;Typische Piet Huysentruyt-recepten gepureerd!;;;Chef-kok en tv-personality Piet Huysentruyt neemt de ALSproblematiek zeer ter harte en creëerde een 35-tal 'normale' gerechten die hij dan ook tot purees, stoemps, shakes en smoothies omtoverde.;;;Dit boekje is niet alleen voor ALS-patiënten bedoeld, maar voor iedereen die problemen heeft met kauwen, slikken of vast voedsel.;;;De winst van dit mooie boekje wordt afgestaan aan de ALS-liga. In Piet Puur bereidt Piet gerechten die niet alleen lekker zijn in gemixte vorm, maar die daarenboven ook nog eens alle voedingsstoffen bevatten die het lichaam nodig heeft om op kracht te komen. Daarbij vertrekt hij telkens van een 'gewoon' gerecht voor heel de familie, dat hij aanvult met een aangepaste gepureerde versie. Zo kan iedereen samen aan tafel genieten van hetzelfde gerecht. En Piet zorgt ervoor dat de mix er telkens bijzonder smakelijk uitziet.

Verkoper

Philip W.

Online sinds donderdag 10/03/2016 21:35 en 366 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn