DE BESTE DOE HET ZELF HINTS EN TIPS

DE BESTE DOE HET ZELF HINTS EN TIPS

Door

Beschrijving

DE BESTE DOE HET ZELF HINTS EN TIPS Readers Digest 384 blz
Dit is een doe-het-zelfboek dat anders is. Het toont u niet, zoals veel andere boeken, hoe u moeilijke en ingewikkelde klussen moet doen, maar het heeft u iets anders te bieden.
In dit boek zijn allerlei hints en tips opgenomen voor de beginnende en de gevorderde doe-het-zelver. Al deze waardevolle ideeën zorgen ervoor dat uw klussen makkelijker en sneller kunnen worden uitgevoerd. En u zult niet alleen geld en tijd winnen, maar de kluss

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

ISBN Nummer

9064074046

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Dit is een doe-het-zelfboek dat anders is. Het toont u niet, zoals veel andere boeken, hoe u moeilijke en ingewikkelde klussen moet doen, maar het heeft u iets anders te bieden. In dit boek zijn allerlei hints en tips opgenomen voor de beginnende en de gevorderde doe-het-zelver. Al deze waardevolle ideeën zorgen ervoor dat uw klussen makkelijker en sneller kunnen worden uitgevoerd. En u zult niet alleen geld en tijd winnen, maar de klussen zullen u minder moeite kosten en ook misschien minder ergernis. En u zult er niet één keer profijt van hebben, maar elke keer opnieuw kunt u deze handige tips gebruiken. De Beste Doe-het-zelf Hints en Tips bestaat uit 11 hoofdstukken. De eerste drie vormen de basis: Basisgereedschap en uitrusting, Organisatie van de werkplaats en Vakmanschap. De volgende vijf hoofdstukken geven u tips om uw huis te verbeteren en er een prettiger woning van te maken: Bergruimte, Woningverbetering, Verf en behang, Systemen en Reparaties. Dan volgen er nog hoofdstukken over de tuin en over de auto en de garage. In het laatste hoofdstuk zijn nog meer tips opgenomen over allerlei verschillende onderwerpen, die we zeker wilden laten zien. Naast de hints en tips vindt u nog kaders die u onder andere helpen veiliger te werken of die de kneepjes van het vak tonen. Wat uitgebreidere kaders laten technieken zien die tot de basiskennis van de doe-het-zelver behoren. Onder het kopje Hergebruik achterin het boek kunt u van allerlei zaken opzoeken hoe u ze opnieuw kunt gebruiken. Spullen die u in het verleden misschien te gemakkelijk weggooide, kunnen zo nog een tweede leven tegemoet gaan. Veel plezier met deze verzameling doe-het-zelf hints en tips!

Verkoper

August Jacobs

Online sinds vrijdag 12/01/2018 16:45 en 110 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn