Bloedgetuige

Bloedgetuige

Door

Beschrijving

Een meestermoordenaar laat een spoor van dood en verderf achter. Hij heeft al een aantal slachtoffers gemaakt, mooie, jonge vrouwen, en elk slachtoffer is getooid met een bruidssluier. Vervolgens, bij dode nummer vier, wordt een cryptisch, handgeschreven briefje gevonden.

steeds slaagt de extreem begaafde bruidenvanger erin uit handen te blijven van FBI's special agent Brad Raines: hij bepaalt de regels van het spel. Het lukt Raines niet de zaak op te lossen; uiteindelijk krijgt hij hulp uit on

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

Uitgeverij

Luitingh

ISBN Nummer

9789024536351

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Gebruikt

Af te halen in

Erpe-Mere

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

FBI-agent Brad Raines krijgt te maken met de zwaarste taak uit zijn carrière. Een seriemoordenaar heeft vier jonge vrouwen om het leven gebracht. Op elke plaats delict laat hij een sluier achter. Hoe dichter de FBI de moordenaar op de hielen zit, hoe sneller En gruwelijkere hij lijkt toe te slaan. De zaak begint Raines persoonlijk te raken wanneer zijn collega het volgende slachtoffer wordt. Lukt het hem te achterhalen wie dit op zijn geweten heeft voordat het te laat is? Huiveringwekkend beklemmende thriller van bestsellerauteur.

Online sinds zondag 05/08/2018 18:39 en 61 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn