het profiel

het profiel

Door

Beschrijving

De beste profielschetsers hebben waarschijnlijk meer gemeen met seriemoordenaars dan met de rest van de mensheid. Dat komt doordat ook moordenaars dan met de rest van de mensheid. Dat komt doordat ook moordenaars goede profielschetsers moeten zijn. Een moordenaar maakt een profiel van zijn slachtoffers.
Niemand kan zich zo goed verplaatsen in de gedachten van een seriemoordenaar als Tony Hill. Als hoofd van de nieuwe Nationale Taakeenheid Profilering probeert hij anderen zijn vak te leren.
Tony

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789024553778

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Gebruikt

Af te halen in

Brussel

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Profielschetser Tony Hill geeft zijn team opdracht te onderzoeken of er een verband is tussen de verdwijningen van dertig tieners. Allemaal lijken ze van huis te zijn weggelopen. Alleen Shaz Bowman komt met een concrete theorie. Maar die theorie is zo absurd dat niemand haar gelooft... Bestsellerauteur Val McDermid heeft diverse prijzen gewonnen voor haar werk, waaronder de Anthony Award voor De terechtstelling en de Gold Dagger Award voor De sirene en voor Het profiel. Het profiel is de tweede thriller in de zeer succesvolle serie met profielschetser Tony Hill, die verfilmd is onder de titel The Wire in the Blood. 'Het woord pageturner is waarschijnlijk pas bedacht na het lezen van dit boek van McDermid. Zinderende spanning tot op de laatste bladzijde.' Crimezone

Online sinds woensdag 06/02/2019 18:18 en 95 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn