toekomstkoorts

toekomstkoorts

Door

Beschrijving

1898. De uit het arme Vlaanderen gevluchte Felix is in het onherbergzame westen van Brazilië een nieuw leven begonnen. Op die plek, Descalvados, runnen Belgische ondernemers een vleesfabriek en er is ambitie om van daaruit een groter gebied te veroveren. Geweld wordt hierbij niet geschuwd. Het brengt Felix in conflict met zijn geweten.

Een eeuw later is Descalvados wederom middelpunt van een megalomaan project. Daaraan mee te werken is een droom voor de talentvolle jonge architect Thiago, al wo

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 14

Uitgeverij

de geus

ISBN Nummer

9789044524888

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Brussel

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

In het onherbergzame oosten van Brazilië wordt door Belgische ondernemers een nieuwe kolonie uit de grond gestampt. De oprichting van de vleesfabriek Descalvados is de eerste stap naar verovering van een groter gebied. De Vlaming Felix wordt er onder valse voorwendselen naartoe gelokt. Wanneer hij uiteindelijk als hoofddrijver in de fabriek belandt, beseft hij dat hij moet kiezen tussen zijn eigen belang en het grotere project waarin hij is meegezogen. En het is maar de vraag of het niet te laat is voor die keuze. Een eeuw later is Descalvados opnieuw onderdeel van een ambitieus project. Hieraan meewerken is een droom voor de jonge architect-ingenieur Thiago, maar hij ervaart al snel dat talent en gedrevenheid niet volstaan. Hij moet bereid zijn om over lijken te gaan.

Online sinds woensdag 13/03/2019 11:35 en 67 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn