Neanderthaler

Neanderthaler

Door

Beschrijving

Boek nog in goede staat.Kies meerdere boeken en bespaar op verzending. Of enige suggesties bij aankoop van meerdere boeken in 1 pakket is mogelijk. Verzendingskosten voor de koper.

Hoog tussen de besneeuwde toppen van het Pamir-gebergte van Tadzjikistan vinden merkwaardige gebeurtenissen plaats: op raadselachtige wijze verdwijnen mensen. De dorpelingen schrijven deze vermissingen toe aan mysterieuze 'bergmannen'. Op zekere dag is ook de gerenommeerde archeoloog dr. Jerome Kellicut, bezig met on

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

Uitgeverij

Bruna A.W.

ISBN Nummer

9789022982938

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Gebruikt

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Meer dan 40.000 jaar geleden probeert een jonge, zwangere neanderthalervrouw te overleven tijdens een strenge winter en dreigende hongersnood. Haar familie is verdwenen en ze is ten dode opgeschreven als ze niet een nieuwe groep soortgenoten vindt die haar wil opnemen. Haar zoektocht is verweven met het verhaal van de zwangere archeologe Rosamund, die een opzienbarende ontdekking doet als ze een graf blootlegt waarin de overblijfselen van een neanderthaler en een homo sapiens naast elkaar zijn begraven. Claire Cameron baseerde zich voor De laatste neanderthaler op de laatste antropologische en archeologische onderzoeken, en schetst daarmee een geloofwaardig beeld van de nadagen van de neanderthalers.

Verkoper

Ronny Pletinckx

Online sinds vrijdag 12/07/2019 08:48 en 39 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn