33 kilo later,mijn verhaal, mijn recepten

33 kilo later,mijn verhaal, mijn recepten

Door

Beschrijving

Wordt nog steeds verkocht door uitgever Lannoo aan €14,95. http://www.lannoo.com/Content/lannoo/wbnl/listview/1/index.jsp?titelcode=1708 Dit boek is in gloednieuwe staat. Geen gekreukte of vermiste pagina's, geen kreuken in de rug.

Dit boek kan verzonden worden mits bijbetalen van verpakkings- en verzendingskosten. In het geval van verzending geef ik de voorkeur aan betaling via PayPal.

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9789020941593

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Diest

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

* Complete menusuggesties voor elke maaltijd en elk moment van de dag * Met diëtologisch advies en calorietabellen Het is niet altijd een pretje om als een lijvige 'Meneer Spaghetti' door het leven te gaan. Jarenlang voerde sterzanger Koen Crucke een hopeloze strijd tegen zijn overgewicht. Zelfs een succesvolle Montignac-kuur leverde geen blijvende resultaten op. Maar Koen Crucke dokterde met manager Jan Gheysens en zijn diëtiste zelf een juiste voedingsbalans uit. In enkele maanden tijd verloor hij maar liefst dertig overtollige kilo's, en toch eet hij nog steeds wat hij lekker vindt en hoeft hij zijn dagelijks glas champagne niet te laten. Dit leuk geïllustreerde boek brengt het relaas van Koen Cruckes gevecht tegen de kilo's. Het bevat daarnaast honderden gezonde recepten voor elke maaltijdsituatie en elk moment van de dag. Een nuttig, hoopgevend en grappig boek voor de liefhebbers, de fans, al wie kilo’s kwijt wil en ook in het bijzonder voor al wie gezonder wil gaan eten.

Verkoper

Dorien Hendrickx

Online sinds donderdag 25/11/2010 11:28 en 881 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn