Een liefde in Afrika

Een liefde in Afrika

Door

Beschrijving

In gloednieuwe staat. Geen sporen van gebruik. Geen vermiste of gekreukte pagina's, dust jacket aanwezig en in onberispelijke staat.

Dit boek kan verzonden worden mits bijbetalen van verpakkings- en verzendingskosten. In het geval van verzending geef ik de voorkeur aan betaling via PayPal.

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9789044301403

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover met stofomslag

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Diest

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Afrika in haar hart Ontroerende biografie over een krachtige vrouw Joan groeit op in het ongetemde Kenia. Ze voelt zich meer op haar gemak bij wilde dieren dan bij mensen. Tot ze op slag verliefd wordt op de charmante filmer Alan Root, met wie ze kort daarop trouwt. Twintig jaar lang leiden de Roots een romantisch en uiterst avontuurlijk leven. Ze worden wereldberoemd met hun vernieuwende exotische natuurdocumentaires. Na het abrupte einde van hun huwelijk trekt Joan zich terug op haar uitgestrekte stuk grond aan het Naivashameer in Kenia. Daar blijft ze zich onvermoeid inzetten om de kwetsbare natuur van de ondergang te redden – een strijd die haar uiteindelijk het leven zal kosten. In januari 2006 wordt Joan Root, 69 jaar oud, vermoord. Aan haar leven komt veel te vroeg een einde, maar haar nalatenschap leeft voort. Wordt verfilmd door en met Julia Roberts Met 16 pagina's zwartwitfoto's

Verkoper

Dorien Hendrickx

Online sinds zaterdag 30/04/2011 12:38 en 605 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn