Fen

Fen

Door

Beschrijving

Fen McCabe, 28, is eigenlijk maar op één man verliefd geweest. Tot grote frustratie van haar twee zussen is het een 19de-eeuwse beeldhouwer, Julius Featherstone. Fen begint aan haar nieuwe baan bij Trust Art terwijl ze droomt van haar held en zijn onvindbare meesterstuk. Haar familie en vrienden dromen juist dat ze een levende, echte man ontmoet.
Matt Holden, bijna 30, is redacteur van het tijdschrift van Trust Art. Hij is net weer single, en heeft de opdracht van zijn huisgenoot Jake om het le

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

Taal

Nederlands

Boekbinding

Pocket

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Maasmechelen

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Onze moeder had internationaal succes als modeontwerper en leefde een leven dat tot de rand toe gevuld was met hysterische kunstenaarsvrienden, nachtelijke cafébezoeken, hard werken en ons. Totdat ze een hersenbloeding kreeg. Als ze uit haar coma ontwaakt, blijkt ze volledig invalide en niet meer in staat om te communiceren. Nu moeten wij vorm geven aan een verlies dat geen tradities kent en zorgdragen voor een vrouw die altijd onze moeder is geweest, maar die we opnieuw moeten leren kennen. 'Moeder af' is autofictie op zijn rauwst.

Verkoper

Vanessa Nijs

Online sinds woensdag 14/08/2013 21:47 en 325 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn